ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Προσοχή στην μεγάλη απάτη

Απάτη με... δόλωμα το Power Pass κατήγγειλε ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, μίλησε για την νέα απάτη που βρήκαν επιτήδειοι για να αποσπούν χρήματα μέσω του Power Pass.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έχουμε ακούσει πολλούς και διάφορους τρόπους με τους οποίους επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα. Αυτή τη φορά, επιστράτευσαν το… Power Pass!

Όπως διαβάσατε στο Sportime βγήκαν τα ποσά από την επιδότηση με τις πληρωμές να αρχίζουν από αύριο, Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Φυσικά, στο Twitter γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς τα ποσά της επιστροφής απέχουν πολύ από τα «600» ευρώ της Κυβέρνησης.

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, ορισμένοι βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία, τονίζοντας πως επιτήδειοι  τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και παρουσιάζονται ως τεχνικοί της ΔΕΗ ή του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθώντας να μπουν σε σπίτια.

Σκοπός τους είναι υποτίθεται να ελέγξουν ένα πρόβλημα που υπάρχει στον πίνακα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κανείς από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπαίνει μέσα σε σπίτια. Η δουλειά τους είναι μέχρι τον μετρητή.

Συν τοι άλλοις μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω μηνύματος ζητάνε στοιχεία από τους πολίτες όπως ΑΦΜ και κωδικοί τραπεζών για να βάλουν τα χρήματα από το Power Pass.

Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, μιας και τα φαινόμενα με απάτες γίνονται όλο και περισσότερα.

Ειδήσεις τώρα

Power Pass πληρωμή: Βγήκαν τα ποσά από την επιδότηση – Πώς θα τα δείτε τι θα πάρετε

Power Pass: Γελάει ο κόσμος στο Twitter – Τα 600 ευρώ έγιναν 20αρια

Ετοιμάζονται για νέα Ίμια στο Πολεμικό Ναυτικό – Δείτε πώς θα ψάχνουν τους Τούρκους κομάντο

 

Exit mobile version