ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος Εργαζομένων «Μεταξά»: «Το 1/3 των θετικών είναι εμβολιασμένο και με τη δεύτερη δόση»

Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεταξά που λέει ότι το 1/3 από τα θετικά κρούσματα έχει κάνει το εμβόλιο!
Πρόεδρος Εργαζομένων «Μεταξά»: «Το 1/3 των θετικών είναι εμβολιασμένο και με τη δεύτερη δόση»

Νοσοκομείο Μεταξά: Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων που λέει ότι το 1/3 από τα θετικά κρούσματα έχει κάνει το εμβόλιο!

Νοσοκομείο Μεταξά: Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων Θωμάς Κατσίκαρος που λέει ότι το 1/3 από τα θετικά κρούσματα έχει κάνει το εμβόλιο!

Από τα κρούσματα οι 11 είναι εμβολιασμένοι (γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό) και με τη δεύτερη δόση, σύμφωνα με εκείνον.

Ο γενικός ισχυρισμός από εταιρείες παραγωγής εμβολίων είναι ότι η ανοσία στον κορονοϊό επιτυγχάνεται από την πρώτη δόση σε ποσοστό που αγγίζει ακόμα και το 95%.

Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ έχει εμβολιάσει περίπου το 70% του πληθυσμού του και όμως συνεχίζει να ανακοινώνει πολλά κρούσματα.

Ταυτόχρονα η «κανονικότητα» δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που υπήρχε προ κορονοϊού, καθώς αν και έχουν ανοίξει ορισμένες δραστηριότητες, αυτές λειτουργούν με αυστηρά μέτρα και είναι μόνο για τους εμβολιασμένους που κάνουν χρήση των «πράσινων διαβατηρίων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόεδρος Εργαζομένων «Μεταξά»: «Το 1/3 των θετικών είναι εμβολιασμένο και με τη δεύτερη δόση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.