ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Πως διαμορφώνεται το προβάδισμα
Προβάδισμα ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα της ΝΔ έδειξαν τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Πιο αναλυτικά, η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας ”Έθνος” από την Κάπα Research και έδειξε προβάδισμα της ΝΔ κατά 4,9 ποσοστιαίες μονάδες.

Μάλιστα, στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 24,7%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 19,8%.

Με 7,9% ακολουθεί η Χρυσή Αυγή ενώ το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 6,7% και το ΚΚΕ με 5,6%.

Οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν το 2,5%, η Ένωση Κεντρώων ακολουθεί με 2,3%, η Λαϊκή Ενότητα συγκεντρώνει το 1,6% και ακολουθεί το ΠΟΤΑΜΙ με 1,3%.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου αποσπά το 1,5% και ακολουθεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,2%.

Αναφορικά με το ποιος είναι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται με ποσοστό 32% στην πρώτη θέση ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αποσπά το 27%.

Αυτό ωστόσο που αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Αλέξης Τσίπρας είναι κατά τρεις μονάδες υψηλότερο από αυτό που είχε τον Ιούλιο του 2018.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προβάδισμα ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.