ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνωστισμός στο μετρό της Νίκαιας για τον Μητσοτάκη (vid)

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/7) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών του Μετρό της Γραμμής 3 προς Πειραιά. Η λειτουργία της επέκτασης της γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά μέχρι τον σταθμό της Νίκαιας αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε χιλιάδες επιβάτες. Μάλιστα, έξω από το νέο σταθμό του Μετρό στη Νίκαια βρέθηκε πλήθος κόσμου...
Συνωστισμός στο μετρό της Νίκαιας για τον Μητσοτάκη (vid)

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/7) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών του Μετρό της Γραμμής 3 προς Πειραιά.

Η λειτουργία της επέκτασης της γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά μέχρι τον σταθμό της Νίκαιας αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε χιλιάδες επιβάτες.

Μάλιστα, έξω από το νέο σταθμό του Μετρό στη Νίκαια βρέθηκε πλήθος κόσμου για την άφιξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μητσοτάκης για τους τρεις νέους σταθμούς μετρό: «Το είπαμε, το κάναμε, προτιμούμε να μιλάνε τα έργα μας»

Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους τον χειροκρότησαν, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις λόγω κορονοϊού ενώ ελάχιστοι ήταν και όσοι φορούσαν μάσκες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνωστισμός στο μετρό της Νίκαιας για τον Μητσοτάκη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.