ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων – Ποιες οι αλλαγές

Σημαντικές αλλαγές στις συντάξεις του Οκτωβρίου - Πότε θα γίνουν οι πληρωμές
Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων – Ποιες οι αλλαγές

Συντάξεις Οκτωβρίου: Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την καταβολή των Συντάξεων του Οκτωβρίου, καθώς οι συνταξιούχοι περιμένουν σύντομα να δούνε χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Η διαφορά σε σύγκριση με τις πληρωμές των προηγούμενων μηνών, έχει να κάνει με τις ημέρες πληρωμής των μηνιαίων συντάξεων του φορέα που θα γίνονται σε τρεις αντί δύο ημέρες αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα του 2023.

Ειδικότερα, από τις 26 μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου, με την αρχή να γίνεται με τους συνταξιούχους των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ.

Όλοι οι παραπάνω θα πληρωθούν την 26η Σεπτεμβρίου ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα την Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, οι οποίοι και θα πληρωθούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά, την κατάθεση, αυτή θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο ασφάλισης:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την 26 Σεπτεμβρίου ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου θα πληρωθούν Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων – Ποιες οι αλλαγές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.