ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της πτώση των βράχων στο «Ναυάγιο»

Τρία μεγάλα κομμάτια βράχου αποκολλήθηκαν και έπεσαν στη θάλασσα στην περίφημη παραλία της Ζακύνθου, το «Ναυάγιο»! Από την πρώτη δημιουργήθηκε θαλάσσια δίνη, η οποία ήταν τόσο ισχυρή, ώστε να αναποδογυρίσει τρία σκάφη αναψυχής που βρίσκονταν στο σημείο. Εκείνη την ώρα στην παραλία βρισκόντουσαν αρκετοί επισκέπτες. Από το ατύχημα υπάρχει μόνο μία τραυματίας, η οποία βρίσκονταν...
Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της πτώση των βράχων στο «Ναυάγιο»

Τρία μεγάλα κομμάτια βράχου αποκολλήθηκαν και έπεσαν στη θάλασσα στην περίφημη παραλία της Ζακύνθου, το «Ναυάγιο»!

Από την πρώτη δημιουργήθηκε θαλάσσια δίνη, η οποία ήταν τόσο ισχυρή, ώστε να αναποδογυρίσει τρία σκάφη αναψυχής που βρίσκονταν στο σημείο.

Εκείνη την ώρα στην παραλία βρισκόντουσαν αρκετοί επισκέπτες. Από το ατύχημα υπάρχει μόνο μία τραυματίας, η οποία βρίσκονταν στο νερό την ώρα της πτώσης των βράχων, ωστόσο ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ άρχισε έρευνες για τυχόν αγνοούμενους.

Δείτε το βίντεο!

https://www.facebook.com/leonidas.malioufas/videos/1950842288334135/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της πτώση των βράχων στο «Ναυάγιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.