ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ερευνώνται οστά που βρέθηκαν στα χώματα – Οργισμένο μήνυμα του Νίκου Πλακιά – «Ντροπή, σιχάματα»!

Τέμπη: Ξέσπασε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών - «Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά για να κρύψουν τις βρωμιές τους»
Τέμπη: Ερευνώνται οστά που βρέθηκαν στα χώματα – Οργισμένο μήνυμα του Νίκου Πλακιά – «Ντροπή, σιχάματα»!

Δεν έχει τέλος το ψυχολογικό μαρτύριο των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς συνειδητοποιούν με φρίκη ότι λείψανα των αγαπημένων τους έχουν πεταχτεί στα 4 σημεία του ορίζοντα, ελέω συγκάλυψης όπως δηλώνουν! Μια έρευνα που εξαρχής έγινε με κραυγαλέες παρατυπίες, έχει αναγκάσει τους χαροκαμένους ανθρώπους να ψάχνουν βιολογικό υλικό από σημείο σε σημείο!

Σοκ έχει προκαλέσει στους συγγενείς αλλά και στο πανελλήνιο η είδηση ότι στο οικόπεδο Πανδρεμμένου (στο οποίο εχθές βρέθηκε μισοθαμμένη μια «ύποπτη» παλέτα) βρέθηκαν υπολείμματα οστών, τα οποία και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είναι ανθρώπινα!

Μόλις χθες οι συγγενείς των θυμάτων εξέφραζαν τη οργή τους που υφίστανται ένα τέτοιο ψυχικό βάσανο επανειλημμένες φορές, αφού είναι η τρίτη φορά που το περνάνε λόγω της σκόπιμης εξαφάνισης των στοιχείων: μία στο σημείο μηδέν, μία στα βαγόνια στη θέση Κουλούρι και μία τώρα στο ιδιωτικό οικόπεδο Πανδρεμμένου!

Με το άκουσμα της είδησης για τα υπολείμματα οστών, ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών, προέβη σε ένα οργισμένο ξέσπασμα μέσω ανάρτησής του. Λάβρος κατά των υπευθύνων που πέταξαν τα λείψανα των νεκρών σαν να ήταν άχρηστα «μπάζα», έγραψε συγκεκριμένα:

«Ενημερωθήκαμε από οικογένειες ότι στην μάντρα Πανδρεμμένου που πήγαν τα χώματα από τα Τέμπη βρέθηκαν ΟΣΤΑ. Καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA. Πιστεύω τώρα να έχετε καταλάβει γιατί η εκχωμάτωση ήταν πιο σοβαρή από το Μπάζωμα. Φανταστείτε να γνωρίζανε που πήγαν τα χώματα. Θα τα είχαν πετάξει στην Θάλασσα οι ΑΛΗΤΕΣ! είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που βρίσκονται οστά μετά από το σημείο 0 στα Τέμπη και το ΚΟΥΛΟΥΡΙ.

Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ εάν δεν πληρώσουν ΑΠΑΝΤΕΣ. Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά όπου βρίσκανε για να κρύψουν γρήγορα τις βρωμιές τους και μην χαλάσει η εικόνα της κυβερνήσεως ενόψει εκλογών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ»

Τι να προσθέσουμε εμείς μετά από αυτά και ποιος να παρηγορήσει αυτόν τον άνθρωπο; Είτε τα οστά που βρέθηκαν είναι ανθρώπινα – είτε όχι, οι συγγενείς αντιμετωπίζουν μια φρίκη. Βλέπουν απέναντί τους ένα κράτος που όχι μόνο κουκουλώνει τις ευθύνες για το έγκλημα αλλά βεβήλωσε και τους νεκρούς. Και η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ντρέπεται που οι συγγενείς περνούν αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία, αλλά βγήκε με «τουπέ» και ο Φλωρίδης λέγοντας ότι άμα ήθελαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία, θα έριχναν τα χώματα στη θάλασσα.

Και οι κυβερνητικοί συνεχίζουν να  κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, αρνούμενοι να πουν ποιος έδωσε εντολή να πεταχτούν κομμάτια από τις σωρούς των νεκρών μαζί με τα χώματα και τα συντρίμμια των βαγονιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη: Ερευνώνται οστά που βρέθηκαν στα χώματα – Οργισμένο μήνυμα του Νίκου Πλακιά – «Ντροπή, σιχάματα»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πέτρος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.