ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη Συγκάλυψη: Οργή λαού για τη μονταζιέρα του Μαξίμου

Ξεσηκωμός από τον κόσμο μετά τις νέες αποκαλύψεις για το μοντάζ στα ηχητικά ντοκουμέντα από τα Τέμπη.
Τέμπη Συγκάλυψη: Οργή λαού για τη μονταζιέρα του Μαξίμου

Τέμπη Συγκάλυψη: Τα λόγια έχουν στερέψει πια για την εξόφθαλμη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη με το Μαξίμου να αποφεύγει και να αρνείται κάθε πολιτική και κυβερνητική ευθύνη. Η οργή του λαού όμως ποτέ.

Το ρεπορτάζ που έφερε σήμερα στο φως Το Βήμα εξοργίζει ξανά. Το Βήμα βγάζει στη σέντρα την κυβέρνηση για τα μοντάζ που έχουν γίνει στα ηχητικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα από ‘τι βρέθηκαν στα χέρια των αρχών.

Ο στόχος πάντα ένας: η αποφυγή των ευθυνών και το δάχτυλο στον σταθμάρχη και το ανθρώπινο  λάθος. Όποιος έχει τις πραγματικές ευθύνες όμως απουσιάζει από τη Βουλή για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται πως έχει γίνει βάρος για τη Νέα Δημοκρατία καθώς γαλάζιοι βουλευτές αρχίζουν σιγά σιγά να τον «αδειάζουν».

Τέμπη Συγκάλυψη: Η αντιδράσεις του κόσμου για τη μονταζιέρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη Συγκάλυψη: Οργή λαού για τη μονταζιέρα του Μαξίμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.