ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστια ουρά έξω από πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά (vids)

Ουρά έξω από πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά είχε σχηματιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες, το οποίο είχε προορισμό τη Νάξο. Συγκεκριμένα, μετά την άρση των τελευταίων μέτρων από την κυβέρνηση για τη μετακίνηση προς και από τα νησιά, αρκετός είναι ο κόσμος που πήρε την απόφαση να ταξιδέψει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληρώνεται το επίδομα παιδιού και...
Τεράστια ουρά έξω από πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά (vids)

Ουρά έξω από πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά είχε σχηματιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες, το οποίο είχε προορισμό τη Νάξο.

Συγκεκριμένα, μετά την άρση των τελευταίων μέτρων από την κυβέρνηση για τη μετακίνηση προς και από τα νησιά, αρκετός είναι ο κόσμος που πήρε την απόφαση να ταξιδέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληρώνεται το επίδομα παιδιού και ενοικίου

Έτσι για λόγους προστασίας που έχουν παρθεί κατά την είσοδο των πολιτών στα καράβια, η κίνηση που σημειώθηκε ήταν αρκετά μεγάλη κάτι που φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση της μάσκας εντός του πλοίου είναι υποχρεωτική, ενώ η πληρότητα δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 50%.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τεράστια ουρά έξω από πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.