ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Τελέστηκε το μνημόσυνο – Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το μνημόσυνο του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλο.
Τόλης Βοσκόπουλος: Τελέστηκε το μνημόσυνο – Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του

Τόλης Βοσκόπουλος: Σήμερα (22/8) το πρωί τελέστηκε το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα (22/8) πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατό του, με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, να είναι συντετριμμένες, μη μπορώντας να ξεπεράσουν τον χαμό του λαϊκού τραγουδιστή.

Η Άντζελα Γκερέκου κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ χθες (21/8) το βράδυ έκανε πρόσκληση σε όποιον θέλει να παρευρεθεί εκεί, γράφοντας «Αύριο 22 Αυγούστου στις 12.15 θα πραγματοποιηθεί στο Α νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο των σαράντα ημερών του αγαπημένου μας Τόλη. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα προστασίας για την υγεία όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος για ολόκληρες δεκαετίες βρισκόταν στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού.

Οι επιτυχίες του πολλές και σπουδαίες. «Ανεπανάληπτος», «Δυο καρδιές», «Μα εγώ αγαπώ μία», «Και εσύ θα φύγεις», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Πριν χαθεί το όνειρο μας», «Αγωνία», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι, συνάδελφοι και χιλιάδες πολίτες τον αποχαιρέτησαν με μία γλυκιά ανάρτηση, ένα τραγούδι, μία φωτογραφία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Βέρτης: «Λουκέτο» στο μαγαζί του – Πρώτο θέμα κι αυτό όπως και ο Οικονομόπουλος

Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

MEGA Channel: Τότε κάνουν πρεμιέρα Μενεγάκη, Μελέτη και Μπάρκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόλης Βοσκόπουλος: Τελέστηκε το μνημόσυνο – Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.