ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Ηλεία: Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στη Χαριά Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας.
Τραγωδία στην Ηλεία: Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στη Χαριά Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Τραγωδία στην Ηλεία: Το δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες. Πρόκειται για τον κυβερνήτη, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Χαριά Πύργου, όπου και σημειώθηκε το δυστύχημα και τον συνεπιβάτη του που είχε καταγωγή από τα Ιωάννινα.

Το παιχνίδι μάλιστα, που έπαιξε η μοίρα στον πρώτο είναι συγκλονιστικό.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη 100 μέτρα από το πατρικό σπίτι του πιλότου μέσα στο οποίο ήταν τα αδέλφια του.

Ο πιλότος του αεροσκάφους

Ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους και πιλότος ήταν δάσκαλος στην Αμαλιάδα, παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο συνεπιβάτης του ήταν ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης, ήταν κάτοικος της πόλης του Μεσολογγίου και είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και μάλιστα είχε σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να αγοράσει δικό του.

Ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης

Ήταν ενεργότατο μέλος της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου και εθελοντής της αερολέσχης Μεσολογγίου και είχε μάλιστα συνδράμει στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 καθώς και σε πλήθος εθελοντικών αποστολών.

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο πτώσης του αεροσκάφους απέχει ελάχιστα από το σπίτι του πιλότου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αεροπλάνο πετούσε χαμηλά και έβγαζε καπνούς, ενώ κατά την πτώση του ακούστηκε μια έκρηξη και στη συνέχεια μια δεύτερη.

Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Αστυνομίας που παίρνουν καταθέσεις από τους τρομοκρατημένους κατοίκους, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν πώς συνέβη το δυστύχημα.

Με πληροφορίες από agrinionews

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το «3ο πρόσωπο»!

Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

 Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου – Τι είπε ο δικηγόρος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Ηλεία: Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.