ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντα από τον Έβρο: Μετανάστες πετούν καπνογόνα

Βίντεο ντοκουμέντα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα νέα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στην περιοχή του Έβρου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου περίπου 300 μετανάστες πέταξαν καπνογόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν περίπου 300 μετανάστες προσπάθησαν να διέλθουν στα ελληνικά εδάφη. Μάλιστα, όπως μαρτυρούν τα πλάνα, οι μετανάστες πέταξαν...
Βίντεο ντοκουμέντα από τον Έβρο: Μετανάστες πετούν καπνογόνα

Βίντεο ντοκουμέντα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα νέα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στην περιοχή του Έβρου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου περίπου 300 μετανάστες πέταξαν καπνογόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν περίπου 300 μετανάστες προσπάθησαν να διέλθουν στα ελληνικά εδάφη.

Μάλιστα, όπως μαρτυρούν τα πλάνα, οι μετανάστες πέταξαν καπνογόνα, προκειμένου να διασπάσουν τον κλοιό των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος-Αυστριακοί κομάντος σε Τούρκους: «Εδώ είναι η χώρα μας, υπερασπιζόμαστε τα σύνορα!» (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΑΝΤ1», η συγκεκριμένη ομάδα είχε τη συνδρομή των Τούρκων αστυνομικών.

Τα επεισόδια είχαν διάρκεια περίπου 1,5 ώρα, από τις 2.30 έως τις 4.00 τα ξημερώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα κλιμακώθηκε σημαντικά στις 28 Φεβρουαρίου.

Μετανάστες και πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στον Έβρο, έπειτα από το άνοιγμα των τουρκικών συνόρων, με στόχο να διέλθουν στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η Αθήνα – από την πρώτη στιγμή – προχώρησε στο κλείσιμο των συνόρων, αποτρέποντας τις μεταναστευτικές και προσφυγές ροές.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο ντοκουμέντα από τον Έβρο: Μετανάστες πετούν καπνογόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.