ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: «Ίσως να μην υπάρχουν ληστές – Πιθανόν να μην έγινε ληστεία»

Ο σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν βρίσκεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: «Ίσως να μην υπάρχουν ληστές – Πιθανόν να μην έγινε ληστεία»

Ο πιλότος και σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν βρίσκεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι συγκλονιστικές.

Ο σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από το μνημόσυνο της δολοφονημένης συζύγου του στην ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση, με τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη να μεταφέρει πως «Θα ανακριθεί ως ύποπτος».

Αυτή την ώρα βρίσκεται στον 7ο όροφο του κτιρίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δίνει εξηγήσεις, μετά τα ευρήματα Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές.

Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του vima.gr και το ρεπορτάζ του Mega, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν απαντήσεις σε τουλάχιστον 20 ερωτήματα, όπως είναι για παράδειγμα τα παρακάτω…

Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης στο σώμα ή ίχνη γενετικού υλικού στα νύχια της 20χρονης;

Γιατί πίεζαν το κεφάλι της για τέσσερα με πέντε λεπτά ενώ με ένα δύο λεπτά πίεσης θα λιποθυμούσε;

Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;

Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;

Γιατί λείπει μόνο η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού;

Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;

Τα ερωτήματα αυτά και κάποιες αντιφάσεις, αναγκάζουν την ΕΛ.ΑΣ να εξετάσουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να μην έχει σχέση με ληστεία. «Δεν φαίνεται το κίνητρο να έχει οποιαδήποτε σχέση με ληστεία. Ίσως να μην υπάρχουν ληστές», είπε ο στο Μega ο έμπειρος δημοσιογράφος στο αστυνομικό ρεπορτάζ, Βασίλης Λαμπρόπουλος που αποκάλυψε τις νέες εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών για τον κορονοϊό

Αυτά τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: «Ίσως να μην υπάρχουν ληστές – Πιθανόν να μην έγινε ληστεία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.