Από... κούνια, το κουτάβι τους αποδείχθηκε λαγωνικό ολκής και στην πρώτη του βόλτα έφερε στους ιδιοκτήτες του δυνατό χαρτζλίκι

Από... κούνια, το κουτάβι τους αποδείχθηκε λαγωνικό ολκής και στην πρώτη του βόλτα έφερε στους ιδιοκτήτες του δυνατό χαρτζλίκι

Αγγλία: Ένα κουτάβι στο Μπλάκπουλ μετατράπηκε σε έμπειρο λαγωνικό, καθώς αποδείχθηκε μαγνήτης χρυσού στην πρώτη του βόλτα!

Πως μια βόλτα με τον σκύλο μπορεί να φτιάξει τη μέρα μιας οικογένειας έδειξε με περίτεχνο τρόπο ένα κουτάβι λαγκότο ρομανιόλο στην Αγγλία.

Ο 51χρονος Άνταμ Κλαρκ, ήθελε να κάνει έκπληξη στην κόρη του, Άλις για τα γενέθλιά της. Η εννιάχρονη Άλις, μόλις αντίκρυσε το λαγκότο ρομανιόλο που της πήρε ο μπαμπάς της ξετρελάθηκε.

Και κάπου εκεί θα τελειώνει μια οποιαδήποτε συμβατική διήγηση για το δώρο ενός πατέρα στην κόρη του. Όχι όμως η συγκεκριμένη.

Διότι αυτό το κουτάβι λαγκότο ρομανιόλο, το οποίο είναι μια ράτσα σκύλου που ειδικεύεται στο κυνήγι και έχει καταβολές από την περιοχή της Εμίλια Ρομάνια στην Ιταλία, αποδείχθηκε ανιχνευτής χρυσού.

Δείτε εδώ ακριβώς τι εστί λαγκότο ρομανιόλο

Ένα σούπερ κουτάβι

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά το δώρο του Άνταμ στην Άλις, η οικογένεια αποφάσισε να πάει βόλτα με τον σκυλάκο της.

Κι εκεί που περπατούσαν στα προάστια του Μπλάκπουλ για δέκα λεπτά, ξαφνικά, το κουτάβι άρχισε να μυρίζει κάτι. Έσκαψε με τη μουσούδα του και τι βρήκε; Δεκαπέντε νομίσματα του 19ου αιώνα, τα οποία ήταν χωμένα μέσα σε ένα μεταλλικό σκεύος. 

Η αξία τους δε, έκανε σίγουρα τον Άνταμ να χαμογελά. Συνολικά, τα 15 νομίσματα αξίζουν έξι χιλιάδες λίρες, δηλαδή 7.200 ευρώ!

Όπως δήλωσε κατενθουσιασμένος ο Άνταμ, δεν το περίμενε ο σκύλος του να αποδειχθεί σε ανιχνευτή χρυσού και δεν βλέπει την ώρα για νέες εξορμήσεις μαζί του.

Αν στην πρώτη βόλτα του έκανε είσπραξη 7200 ευρώ, φανταστείτε τι έχει να γίνει σε πιο μεγάλης διάρκειας βόλτες!

Προβλέπεται να γυρίσει όλη τη βρετανική ύπαιθρο με τέτοιο σούπερ – κουτάβι.