Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο μπορεί να προκύψει στην Γερμανία μετά την κίνηση της Bosch να βαπτίσει σκούπες της, με τα ονόματα αυτοκινήτων της BMW!

Και σαν να έχει ένα δίκιο η εταιρία μεγαθήριο BMW με τον γερμανικό κολοσσό της Bosch, αφού από την όλη πλούσια ονοματολογία, επέλεξε δύο… καμάρια της BMW για να βαφτίσει τις νέες ρομποτικές σκούπες της. Σάλος στη Γερμανία μετά από αυτή την εξέλιξη.

Πρόκειται για τις i3 και i7, οι οποίες διαθέτουν ακριβώς το ίδιο όνομα με τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW, τα οποία πλέον είναι σημείο αναφοράς για την μεγάλη ιστορία της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τώρα, το πώς κατάφερε η Bosch να βρει ελεύθερα τα εμπορικά δικαιώματα χρήσης των συγκεκριμένων ονομάτων. είναι ένα θέμα για τα εσωτερικά της BMW…

Το σίγουρο είναι ότι η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία εμφανίζεται (χωρίς ακόμα να το έχει δημοσιοποιήσει) ιδιαίτερα ενοχλημένη που η Bosch έκανε… σκούπες -έστω και ρομποτικές- το i3 και το i7 και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και με παρέμβαση της Γερμανικής Κυβέρνησης και του Υπουργού Αναπτυξιακής και Οικονομικής Συνεργασίας, Γκερντ Μίλερ!

Πηγή: newsauto.gr