Ο Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Πιθανό ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όπως άφησε να εννοηθεί ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μπορεί να μην έχουν περάσει παρά μερικές ώρες από την απόφαση του Κ. Μητσοτάκη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να διαγραφεί από την ΚΟ ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μετά τα όσα έγιναν με τον Νίκο Δένδια. Κι όμως όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε τηλεοπτικά του εμφάνιση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Μπογδάνος να επιστρέψει στο κόμμα.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Επικρατείας φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ, την Τετάρτη (6/10) και κάποια στιγμή δέχθηκε την εξής ερώτηση «Υπάρχει τρόπος με τον οποίο επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδας της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί είναι κάτι το οποίο είναι σύνηθες στις κοινοβουλευτικές ομάδες να γίνεται μια διαγραφή και λίγο μετά με μια δήλωση, μια συμφωνία να επιστρέφει».

Γι να απαντήσει ο κ. Γεραπετρίτης: «Είναι ένα πολύπλευρο δυναμικό σκηνικό, εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών, ετερόκλητων, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ συνδυασμών που δεν θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές και μέσα στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιγνιδιού ότι το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον».

Στο μεταξύ με αφορμή τη διαγραφή του Μπογδάνου, ο Άδωνις Γεωργιάδης έριξε… καρφιά στον Δένδια, καθώς τον «φωτογράφισε» χωρίς να τον κατονομάσει ότι «…. υποδείεται τον πρόεδρο».

Την ίδια ώρα ο κ. Μπογδάνος παρουσιάζεται αμετανόητος για όσα είπε στην πρώτη του αντίδραση στο Twitter μετά τη διαγραφή του.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο κ. Γεραπετρίτης για το θέμα Μπογδάνου