Ήλιος επόμενα επεισόδια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Διονύσης - Η Γαλανού συνεργάζεται με την αστυνομία για να πάρει ασυλία

Ο Ήλιος επιστρέφει σήμερα στον με νέο επεισόδιο και εμείς σας μεταφέρουμε όλες τις νέες εξελίξεις.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Συνεχίζονται οι συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς και στα επόμενα επεισόδια και εμείς στο Sportime σας αποκαλύπτουμε όλα τα νέα «Ήλιος spoiler» για τη σειρά του ΑΝΤ1.

Μετά τις απίθανες αποκαλύψεις για τη φωτογραφία σοκ του Διονύση να κακοποιεί κοπέλα, ο Διονύσης  θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο προσκήνιο.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε την Αλίκη να βρίσκει ένα κοριτσάκι μόνο του το οποίο δείχνει πολύ τρομαγμένο και το πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Ο Διονύσης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας στην οποία τον οδήγησε ο δημόσιος διασυρμός του.

Η Γαλανού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και κινδυνεύει να αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει… Αυτό την οδηγεί σε κινήσεις απελπισίας… Μία ιστορία από το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο και αναστατώνει τον Μιχάλη.

Ο Νίκος, μετά από μία κρίση, οδηγείται στο νοσοκομείο, εξομολογείται στην Ελπίδα ότι είναι πολύ άρρωστος και της ζητάει να μην πει τίποτα στην Ελένη. Η Νέλλη σοκάρεται όταν μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του Μιχάλη.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας 17/1

Στα χέρια της Αλίκης φτάνουν έγγραφα του εργοστασίου με τα παραποιημένα αποτελέσματα των αναλύσεων. Ο Ιωάννου βρίσκει την ευκαιρία και επιτίθεται στον Στέφανο στη φυλακή. Η Γαλανού φέρνει την Αθηνά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα… Η Ελένη αποφασίζει να πλησιάσει τον πατέρας της… Ο Νίκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν η Ελένη του αποκαλύπτει τι πέρασε εξαιτίας της απουσίας του. Η Λένα δεν είναι σίγουρη για την αθωότητα του Διονύση, θέλει να μάθει την αλήθεια και ζητάει τη βοήθεια της Σοφίας και του Χρήστου.

Ο Διονύσης έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μία κοπέλα του επιτίθεται εξαγριωμένη στον δρόμο… Η Γαλανού, νιώθοντας τον κλοιό να στενεύει εξαιτίας των στοιχείων που συνέλεξε η Αλίκη, παίρνει μία εσπευσμένη απόφαση που θυμώνει ακόμη περισσότερο την Αλίκη… Η Αθηνά λαμβάνει ένα «πακέτο» από τον Στέφανο που την ταράζει πολύ.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο