ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

«Αστακός» ο Έβρος: Drones, θερμικές κάμερες και ενίσχυση του φράχτη (vid)

την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Πρόεδρος Συνοριοφυλακών Έβρου, Χρ. Γιαλαμάς, για την θωράκιση απέναντι στους λαθρομετανάστες.
«Αστακός» ο Έβρος: Drones, θερμικές κάμερες και ενίσχυση του φράχτη (vid)

Έβρος: Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Πρόεδρος Συνοριοφυλακών Έβρου, Χρ. Γιαλαμάς, για την θωράκιση του Έβρου με drones, θερμικές κάμερες, ενίσχυση του φράχτη και περισσότερους συνοριοφύλακες.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι Τούρκοι κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα το επόμενο χρονικό διάστημα, θα προσπαθήσουν να στείλουν κύματα λαθρομεταναστών στον Έβρο και τα νησιά μας, ενόψει των αποφάσεων της ΕΕ για λήψη μέτρων εναντίον της Τουρκίας, λόγω της παρατεταμένης επιθετικότητας σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου στην Α. Μεσόγειο και το Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν για Μακρόν: «Μαζέψτε τον για να βρεθεί λύση με την Ελλάδα» (vids)

Για τον λόγο αυτό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., αυξάνουν την ετοιμότητα στην περιοχή του Έβρου και των νησιών.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρείται αύξηση περίπου 20% στις προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές, με δουλεμπόρους να επιχειρούν την εισχώρηση ατόμων από διάφορα σημεία του ποταμού και στη συνέχεια μεταφορά τους μέσω μεγάλων οδικών δικτύων προς την Θεσσαλονίκη.

Ετσι το νέο σχέδιο της Κυβέρνησης περιλαμβάνει το «σφράγισμα» του Έβρου.

Έβρος: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.