×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Κλείνει Μασούρα, πουλάει Κούρντι


    Αντώνης Τσιράκης

Πανιώνιος: Κλείνει Μασούρα, πουλάει Κούρντι


Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη σέντρα στη Super League 1 και ο Πανιώνιος ανεβάζει στροφές μεταγραφικά για να καλύψει και τα τελευταία κενά του.

Ένα από τα ζητήματα που υπήρχαν, ήταν αυτό του δεξιού μπακ. Ο Αμίρι Κούρντι βρισκόταν υπό πώληση, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, αλλά για να ολοκληρωθεί, θα έπρεπε να αποκτηθεί ο Γιάννης Μασούρας.

Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε με τον τελευταίο. Μπορεί να είχε προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός τον πίεσε να πάει στην Πλατεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως ο παίκτης ακούει την ομάδα. Έτσι συνέβη και τώρα.

Επομένως, ο Πανιώνιος θα τον αποκτήσει ξανά με τη μορφή δανεισμού. Από τον Μάρτιο είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση των Νεοσμυρνιωτών να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και αυτό θα γίνει εκτός απροόπτου.

Προφανώς και η έλευση του Μασούρα σηματοδοτεί την πώληση του Κούρντι. Η πρόταση της Αλ Χιλάλ έγινε αποδεκτή και απομένουν λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να τελειώσει τυπικά και η υπόθεση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ιδανικά, πάντως, στη Νέα Σμύρνη θα ήθελαν να γίνει άλλη μία προσθήκη.


Τελευταία Νέα