Πέρα από κάθε πρόβλεψη στην «Ένωση» η κίνηση των καρτών διαρκείας, τι αναφέρει η ΠΑΕ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το όνειρο εισόδου στους ομίλους του Champions League, έχει… ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ήδη τρεις ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τους παλιούς κατόχους, ο αριθμός των ανανεώσεων έχει ήδη ξεπεράσει τις 5000, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για τον συνολικό αριθμό διαρκείας που θα φύγουν για τη νέα σεζόν.

Η κίνηση είναι μεγαλύτερη από πέρυσι, γεγονός που φέρνει αισιοδοξίας στις τάξεις της διοίκησης.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο, αλλά και για να ενημερώσει για τη συνέχεια της διαδικασίας διάθεσης των καρτών διαρκείας.
Σε αυτή αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία ισχύει το δικαίωμα διατήρησης των θέσεων για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) τις καθημερινές από 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και την Τρίτη 10 Ιουλίου το τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό για την απαραίτητη προεργασία του συστήματος και από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους περσινούς κατόχους για την αθρόα μέχρι σήμερα προσέλευσή τους για την ανανέωση των διαρκείας τους και παρακαλεί όσους επιθυμούν να το κάνουν και δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα στο ΟΑΚΑ να σπεύσουν για την ανανέωση των περσινών τους θέσεων μέχρι αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου».