ΑΡΗΣ

Μητσοτάκης στον Αρειανό Παραολυμπιονίκη Θ. Προδρόμου: «Στη ΔΕΘ Θα ακούσετε καλά πράγματα για τον Άρη»

Υπόσχεση στον Αρειανό Παραολυμπικονίκη Θανάση Προδρόμου ότι στην επικείμενη ΔΕΘ θα υπάρχουν ειδήσεις για τον Άρη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης στον Αρειανό Παραολυμπιονίκη Θ. Προδρόμου: «Στη ΔΕΘ Θα ακούσετε καλά πράγματα για τον Άρη»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Τρίτη (7/9) την αποστολή που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και στη συνάντηση αυτή αναφέρθηκε και ο Άρης!

Ανάμεσα στους Έλληνες Παραολυμπιονίκες και τρεις που δηλώνουν οπαδοί του «Θεού του πολέμου», συγκεκριμένα οι Σάκης Κωνσταντινίδης, Θανάσης Προδρόμου και Στράτος Νικολαΐδης.

Όπως συνηθίζεται ο πρωθυπουργός μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά κι όταν έφτασε η σειρά του Θανάση Προδρόμου, ο ασημένιος (στο μήκος στην κατηγορία Τ20) Παραολυμπιονίκης «τσίγκλησε» τον κ. Μητσοτάκη λέγοντάς του: «Κύριε πρωθυπουργέ, πρέπει να δώσετε λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ Άρης!».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.