×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νίκη Βόλου: Προσφυγή στο Διαιτητικό για την προκήρυξη και την κλήρωση της Football League


Κώστας Λάππας

Νίκη Βόλου: Προσφυγή στο Διαιτητικό για την προκήρυξη και την κλήρωση της Football League


Μπουρλότο στο πρωτάθλημα βάζει η ομάδα της Μαγνησίας.

Η Νίκη Βόλου κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης Super League 2 / Football League που ενέκρινε την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και της διαδικασίας της κλήρωσης.

Λόγω βέβαια, των όσων… ευτράπελων έγιναν.

Η ΠΑΕ με αίτημα προς το Διαιτητικό Δικαστήριο στρέφεται κατά της απόφασης της διοργανώτριας αρχής για συμμετοχή 20 ομάδων στο πρωτάθλημα, χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Όπως και για την διαδικασία της κλήρωσης που έγινε μέσω live streaming, αλλά ποτέ δεν είδαμε την κλήρωση που αφορούσε την ιδία και τον Ολυμπιακό Βόλου, για το ποια από τις δύο ομάδες θα τοποθετηθεί στον Νότιο όμιλο και ποια στον Βόρειο.

Θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο η Νίκη Βόλου έχει ήδη προσφύγει και πάλι στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΠΟ να προσθέσει τη Σαντορίνη στην κατηγορία.

Ζητάει να ισχύσει η προκήρυξη 2019-20 που έχει ισχύ και για τη φετινή σεζόν, σύμφωνα και με την απόφαση του Διαιτητικού, μετά την προσφυγή και δικαίωση των Χανίων.

Και οι δύο προσφυγές θα εκδικαστούν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου (15:30).

Σε περίπτωση που το Διαιτητικό κάνει δεκτή οποιαδήποτε από τις δύο προσφυγές της Νίκης, τότε η Λίγκα και η ΕΠΟ θα κληθούν να διορθώσουν τις αποφάσεις που πήραν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στην περίπτωση που η Νίκη δεν δικαιωθεί, τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως αποφάσισε η Λίγκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα η ομάδα μας, ίσως για πρώτη φορά στην 96χρόνη ιστορία της, όλως τυχαίως, κατατάχθηκε στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Football League και ο άτιμος ο κλήρος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις όλων των sites που έλεγαν ότι θα καταταγούμε εκεί “για τιμωρία” και “προς παραδειγματισμό”, για να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον. Παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε ποιος ήταν ο τυχερός που τράβηξε τον κλήρο και ποιοι παρίσταντο σε αυτή την κλήρωση; Ο εκπρόσωπος των ομάδων της Football League και πρώην παράγοντας των Χανίων, της Κορίνθου, του Αστέρα Αμαλιάδας, του Βύζαντα Μεγάρων, του Αχαρναϊκού και, εσχάτως, της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στη διαδικασία; Σημειώνουμε ότι δεν ειδοποιήθηκε να παρευρεθεί εκπρόσωπός μας, όπως είθισται, σε αυτές τις κληρώσεις, παρότι προτίθετο να περάσει test Covid-19, να φοράει την απαραίτητη μάσκα και να συμμετέχει στη διαδικασία. Φυσικά και έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στη διαφάνεια των διαδικασιών, όμως, προφανώς, προεξοφλείτε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, κάνοντας επίκληση για επίσπευση των διαδικασιών, αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους καθυστέρησης έναρξης των πρωταθλημάτων, μιας και το αντίτιμο του προσφερόμενου τηλεοπτικού συμβολαίου από τον πάροχο, δεν επαρκεί ούτε για την αγορά ενός “πινακίου φακής”. Επίσης, σημειώνουμε ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος της SL2, χωρίς να υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες, μετατέθηκε προσφάτως για την 7η Νοεμβρίου 2020. #nikivoloufc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ Νίκη Βόλου – Niki Volou FC (@nikivoloufc) στις

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras