Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Mega: Έρευνα στα οικονομικά της ΕΠΣΑ – Δημητρίου: «Η Ένωση είναι καθαρή»

Sύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Μπάλα» του Mega.
Mega: Έρευνα στα οικονομικά της ΕΠΣΑ – Δημητρίου: «Η Ένωση είναι καθαρή»

Έρευνα στα οικονομικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών μετά από εισαγγελική εντολή έχει ξεκινήσει σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Μπάλα» του Mega.

Tι ψάχνουν οι οικονομικές αρχές στην ΕΠΣΑ και γιατί η έρευνα θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της ΕΠΟ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της ΕΠΟ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι εξελίξεις στα οικονομικά της ΕΠΣΑ, αλλά και στις υπόλοιπες Ενώσεις, αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Υπό εξέταση από τις οικονομικές αρχές είναι τα εισιτήρια, οι αποζημιώσεις διαιτητών, γιατρών και παρατηρητών σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά και στην τρίτη κατηγορία της χώρας.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες και για τις αμοιβές των προπονητών.

ΕΠΣΑ: Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Super Μπάλα»

 

«Η ΕΠΣΑ είναι “καθαρή”»

Το ζήτημα που προέκυψε με την εντολή εισαγγελέα για οικονομικό έλεγχο στην ΕΠΣ Αθηνών σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6» ο Παναγιώτης Δημητρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών τόνισε ότι δεν γίνεται η αμοιβή ενός γιατρού ή ενός διαιτητή που καλύπτει μια τεράστια απόσταση για ν’ ασκήσει τα καθήκοντά του με 25 ευρώ να θεωρείται φοροδιαφυγή, σημείωσε λοιπόν ότι πρόκειται για οδοιπορικά και κάλεσε την κυβέρνηση να επέμβει και να λήξει το θέμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήραμε ένα έγγραφο που μας καλεί να καταθέσουμε κάποια στοιχεία. Θέλουν να μας κάνουν έλεγχο για φοροδιαφυγή. Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος έδωσε την εντολή, μετά από ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Real News ότι υπάρχει φοροδιαφυγή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών.

Μόνο για τον γιατρό, τον διαιτητή και τον παρατηρητή μπορεί να υπάρξει φοροδιαφυγή.

Όταν ένας γιατρός παίρνει 25 ευρώ και φεύγει από τη Γλυφάδα να πάει στο Περιστέρι να φάει τέσσερις ώρες μέσα στο κρύο και τη βροχή για να μην πεθάνει κανένα παιδάκι κι αυτό θεωρείται φοροδιαφυγή, τι να πω, θα το δούμε.

Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το υπόμνημά μας, η Ένωση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί είναι καθαρή.

Τα σωματεία από την πλευρά τους, τα 30 που διαλέξανε δειγματολογικά, επίσης θεωρώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα, διότι οι παράγοντες των αθηναϊκών σωματείων έχουν χάσει περιουσίες για να συντηρούνται αυτά τα σωματεία, να πηγαίνουν τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο και να μην πηγαίνουν στις καφετέριες ή να μπλέκουν με τα ναρκωτικά.

Πρέπει να πάρει θέση η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να σταματήσει το θέμα.

Δεν γίνεται να φοροδιαφεύγει ένα παιδί που παίρνει 20 ευρώ για να παίξει διαιτητής, φεύγοντας από την Ερυθραία για να πάει στην Καλλιθέα. Αυτά είναι οδοιπορικά και δεν φορολογούνται».

 

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.