ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μανωλάς του Ντουμπάι, ο Φαν Ντάικ Κουλιεράκης και ο Φορτούνης του Μίτσελ

Από τις αποκαλύψεις της στήλης «Παρασκήνια» του Sportime ξεχωρίζουν αυτές για Μανωλά και Φορτούνη από Ολυμπιακό και Κουλιεράκη από ΠΑΟΚ.

Από τις αποκαλύψεις των «Παρασκηνίων» του Sportime ξεχωρίζουν αυτές για Μανωλά, Φορτούνη και Μίτσελ από Ολυμπιακό και Κουλιεράκη από ΠΑΟΚ.
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τα «Παρασκήνια» του Sportime είναι μαζί σας για ένα ακόμη Σάββατο (24/9) και όσα θα μάθετε για Μίτσελ, Μανωλά και Φορτούνη από Ολυμπιακό και Κουλιεράκη για ΠΑΟΚ, θα σας καθηλώσουν.

Αρχίζουμε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Κώστα Μανωλά ο οποίος θα ήταν έκπληξη αν έμενε με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Η αποχώρηση Μανωλά αποτέλεσε τεράστια έκπληξη, όμως από πότε άρχισε να σκέφτεται την αποχώρησή του από τους πρωταθλητές; Μήπως από πολύ νωρίτερα;

Κίνησε γη και ουρανό για να επιστρέψει στον Πειραιά. Το απέδειξε και εμπράκτως, αφήνοντας πίσω του γη και ύδωρ στην Νάπολι!

Ουδέποτε όμως η συνεργασία τους είχε σχέση με το… χθες. Αγωνιστικά και μη. Ο σεβασμός μεταξύ των δύο πλευρών δε χάθηκε, αλλά η αγωνιστική χημεία δεν εντοπίστηκε ποτέ. Ο Κώστας Μανωλάς αμφισβητήθηκε τόσο από τον Πέδρο Μαρτίνς, όσο και από τον Κάρλος Κορμπεράν.

Η αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη τον ζόρισε εγκεφαλικά. Μετά το 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα όντας αρχηγός «υποχρεώθηκε» να απολογηθεί oncamera. Κάπου εκεί «έσπασε».

Πάμε τώρα στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έδειξε ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται δεν θέλουν άλλοι… Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να τον βλέπει, ο Κάρλος Κορμπεράν του έδωσε την αίσθηση/δικαίωμα να νιώσει ξανά ποδοσφαιριστής, αλλά ως εκεί. Πλέον, με τον Μίτσελ στην άκρη του πάγκου και με τον συνωστισμό στη θέση Νο10, το status του Κων/νου Φορτούνη δύσκολα να αλλάξει. Με την έννοια του να είναι σημείο αναφοράς ξανά.

Και κλείνουμε με τον ΠΑΟΚ και τον… Φαν Ντάικ Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος θα αποχωρήσει με συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Για την ώρα Χρόνινγχεν. Η ομάδα που έχει φέρει στον ποδοσφαιρικό κόσμο τον κορυφαίο στόπερ, Φίρχιλ Φαν Ντάικ. Το πρώτο club που έζησε δια ζώσης και προχώρησε σε ενδελεχές scouting για τον Κων/νο Κουλιεράκη. Ας όψεται το μεταξύ τους φιλικό στην Ολλανδία! Εφεξής, η ομάδα που δεν έχασε παιχνίδι του και μάλιστα αρχές Αυγούστου προχώρησε σε επίσημο bid για την αγορά (!) του 18χρονου διεθνούς στόπερ.

Η προσφορά των Ολλανδών «γερή» όμως ο δικέφαλος δεν «ψάρωσε».

 

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version