Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στη οποία είναι ο Νέιρα αλλά και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα, Γιαννούλης, Μπράουν, Παρσον

Ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για το πρώτο αγώνα του 2019 με τον ΟΦΗ, μετά και την τελευταία προπόνηση που έκαναν το πρωί της Παρασκευής (11/1) οι ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τον Θανάση Ντίνα να βγάζει όλο το πρόγραμμα και τον πήρε στην αποστολή, όπως και τον Χουάν Νέιρα που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις του.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο Ισμαΐλ Σάσι με ενοχλήσεις στη μέση, ο Μανώλης Παπαστεριανός που δεν είναι ακόμη έτοιμος και ακολουθεί ατομικό, αλλά και ο Μιγκέλ Μεγιάδο, που κάνει ακόμη θεραπεία.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μπράουν, Γιαννούλης και Πάρσον, ενώ ο Στρέζος αναμένεται απόψε το βράδυ στο Ηράκλειο, αφού από την Πέμπτη ήταν στη Θεσσαλονίκη στο στρατόπεδο που υπηρετεί τη θητεία του. Ο Νίκος Παπαδόπουλος τον πήρε στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί πριν από τον αγώνα.

Αναλυτικά στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Πάρσον.