ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από την Αλτάι στο νέο συμβόλαιο ο Χατζηγιοβάνης

Από τις πρώτες μέρες που ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακουγόταν ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα είναι και τη νέα σεζόν ο ένας βασικός εξτρέμ
Παναθηναϊκός: Από την Αλτάι στο νέο συμβόλαιο ο Χατζηγιοβάνης

Από τις πρώτες μέρες που ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακουγόταν ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα είναι και τη νέα σεζόν ο ένας βασικός εξτρέμ. Ο Σέρβος τον εκτιμά πολύ και το κλαμπ θα συνεχίσει να επενδύει πάνω του.

Το ενδιαφέρον της Αλτάι είναι υπαρκτό. Όταν διέρρευσε η πρώτη κρούση, τονίζαμε στο Sportime πως οι Τούρκοι θα επιστρέψουν. Το έκαναν, εισέπραξαν νέα αρνητική απάντηση και πάμε παρακάτω. Ο Παναθηναϊκός δεν θα συναινέσει σε πρόταση που δεν είναι επταψήφια.

Υπενθυμίζεται πως όταν διεξάγονταν οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις για το ισχύον συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη, ρήτρα δεν μπήκε, αλλά υπήρξε μία άτυπη συμφωνία πως με 1.500.000 ευρώ θα αποχωρήσει. Τέτοια χρήματα προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί. Και παρά το ενδιαφέρον των Τούρκων, ο Χατζηγιοβάνης είναι πιο κοντά στο νέο συμβόλαιο παρά στην πώληση.

Οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του Μυτιληνιού εξτρέμ και των «πράσινων» ουσιαστικά δεν έχουν ξεκινήσει. Μόνο κάποιες άτυπες κουβέντες έχουν γίνει. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει πρόσφορο έδαφος και κοινή επιθυμία, τα υπόλοιπα θα βρεθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όταν έρθει η ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Μόνο καθιστοί στους γάμους – Τινάζουν στον αέρα τα γλέντια

Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης και τα χαμόγελα

Survivor: Δημόσια συγνώμη Μπόγδανου σε Σάκη – Επιτέλους φίλοι!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.