Πήρε 20 παίκτες για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Ανιγκό συμπεριλαμβανομένου του Άλμπεργκ

Στη Θεσσαλονίκη ο Ρόλαντ Άλμπεργκ φώναξε «παρών» και φαίνεται πως ο Ζοσέ Ανιγκό πήρε το μήνυμα. Γι’ αυτό και τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή σε ματς πρωταθλήματος.

Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι οριακό για τον Πανιώνιο. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος όλα είναι ανοιχτά. Έτσι ο Ανιγκό συμπεριέλαβε στην 20αδα και τον Άλμπεργκ βλέποντας πως είναι σε καλή κατάσταση με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Οι απουσίες είναι οι γνωστές και έχουν να κάνουν με τους Μανοΐλοβιτς και Μανθάτη. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.

Όσο για την ενδεκάδα, δύσκολα θα αλλάξουν πολλά. Ο Ανιγκό έχει δείξει ότι προτιμά να πηγαίνει με τους ίδιους. Ερωτηματικό αποτελεί μόνο το αν θα εμπιστευτεί και πάλι τον Οικονομίδη ή θα ανακατέψει την τράπουλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.