ΠΑΟΚ

Κυριάκος: «Οσμή συνειδητού σαμποτάζ για το Καυτανζόγλειο – Ο ΠΑΟΚ αναμένει το προεδρικό διάταγμα»

Για οσμή συνειδητού σαμποτάζ στο θέμα του Καυτανζογλείου έκανε λόγο οαντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Κυριάκος: «Οσμή συνειδητού σαμποτάζ για το Καυτανζόγλειο – Ο ΠΑΟΚ αναμένει το προεδρικό διάταγμα»

Για το γηπεδικό θέμα του ΠΑΟΚ αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την μετακόμιση των ασπρόμαυρων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Πιο συγκεκριμένα, ο  Κυριάκος Κυριάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Documento», στην οποία και έκανε λόγο για οσμή συνειδητού σαμποτάζ στο θέμα του Καυτανζογλείου, που οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη να χειριστεί προσωπικά το θέμα.

Παράλληλα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αναμένει το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα ενώ σημείωσε πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα νιώσει αδικημένος σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν αναλογικά όσα έχουν προσφερθεί σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκος:

«Βρισκόμαστε στο στάδιο της αναμονής του προεδρικού διατάγματος που θα καθορίσει εν πολλοίς το είδος του γηπέδου που θα μπορέσει να κατασκευαστεί στην Τούμπα στη θέση του υπάρχοντος.

Η ελληνική γραφειοκρατία δεν είναι και ο γρηγορότερος οργανισμός. Από την πλευρά μας έχει εγκριθεί ο «οδικός χάρτης» των ενεργειών μέχρι και την παράδοση του γηπέδου, ο οποίος ασφαλώς και επικαιροποιείται συνεχώς ανάλογα με τις εξελίξεις.

Δεν ξέρω αν μιλάμε για μπλοκάρισμα ή για καθυστέρηση, θέλω να πιστεύω πως είναι το δεύτερο. Ωστόσο το ΠΔ θα μπορούσε να έχει ήδη εκδοθεί».

Για την εξαγγελία του πρωθυπουργού, στη ΔΕΘ, αναφορικά με το γήπεδο:

«Θεωρούμε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ έδωσε την πραγματική διάσταση. Και παρότι η ίδια εξαγγελία έγινε περίπου και πέρυσι, θα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της πολιτείας ως το τέλος της χρονιά».

Για το αν η οικογένεια του ΠΑΟΚ νιώθει αδικημένη σε σύγκριση με το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού:

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα νιώσει αδικημένη αν δεν εφαρμοστούν αναλογικά όσα έχουν προσφερθεί στις υπόλοιπες ομάδες. Και πολύ περισσότερο η Θεσσαλονίκη θα εξακολουθήσει να νιώθει αδικημένη από την απουσία πραγματικών έργων ανάπτυξης και υποδομής».

Για την ανακατασκευή του Καυτανζογλείου μέχρι να κατασκευαστεί η Νέα Τούμπα:

«Αυτό είναι πραγματικά άξιο απορίας και έχει οσμή συνειδητού σαμποτάζ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αναβαθμίσει το παραπαίον Καυτανζόγλειο, να το παραδώσει ανανεωμένο στην κοινωνία της πόλης και να το χρησιμοποιεί στους εγχώριους και ευρωπαϊκούς αγώνες. Το λογικό θα ήταν η πολιτεία να ψάχνει εμάς αντί εμείς να ψάχνουμε επιτροπές και υποεπιτροπές για να συμφωνηθούν τα αυτονόητα».

Για το αν ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να βοηθήσει στο λίφτινγκ στο Καυτανζόγλειο, ανέφερε:

«Είναι ξεκάθαρη η αρμοδιότητα της ΓΓΑ και σας περιέγραψα την απροθυμία που είναι εμφανής».

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

ΣΧΟΛΙΑ