ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι απουσίες και το ερωτηματικό στην ενδεκάδα

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι απουσίες και τα ερωτηματικά στην ενδεκάδα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο του επίσημο ματς για φέτος, καθώς αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/9) στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:00).

Στη διάρκεια των φιλικών και στην προετοιμασία ο Ηρακλής Μεταξάς δούλεψε κυρίως το 4-4-2 και θα έχει ενδιαφέρον το εάν θα παραμείνει στον συγκεκριμένο σχηματισμό κόντρα σε μία ομάδα που επιθυμεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Μπρένερ ουσιαστικά είναι το μοναδικό πρόβλημα, ενώ ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα πάρκαρε και τα αδέρφια Τριάδη. Εκτός έμειναν ακόμη ο τρίτος τερματοφύλακας Αθανασίου και ο νεαρός Καραγιάννης που έχει και ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ενδιαφέρουσα επιλογή το «κόψιμο» κυρίως του Παναγιώτη Τριάδη ειδικά από τη στιγμή που ο Μορέιρα έχασε προπονήσεις λόγω όσων έγιναν με το πραξικόπημα στη Γουινέα, ενώ έχει και μικροενοχλήσεις. Ερωτηματικό, λοιπόν, το εάν θα καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού ο τελευταίος. Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν λίγο-πολύ κλειδώσει. Κανονικά στην αποστολή και ο Κάργας παρά την αποβολή του στο φιλικό με τον Άρη.

Η αποστολή: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα και Κόντε.

 

Διαβάστε επίσης: 

Serie A: Η Νάπολι βύθισε κι άλλο τη Γιουβέντους! (vids)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-4: This Game!

ΔΕΗ: Απίστευτο! Δείτε πόσο θα πληρώνετε τώρα αν δίνατε 100 ευρώ

Exit mobile version