STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαθμολογία Super League 1: Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, «φωτιά» η τελική βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Super League 1, με τη βαθμολογία να συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυλαία έπεσε στην κανονική διάρκεια της Super League 1 και η βαθμολογία συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως από τη δεύτερη θέση και κάτω. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της ΑΕΛ βρίσκεται στο +16 από τη δεύτερη θέση ενόψει play...

Παναθηναϊκός Βαθμολογία Super League 1
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Super League 1, με τη βαθμολογία να συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αυλαία έπεσε στην κανονική διάρκεια της Super League 1 και η βαθμολογία συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως από τη δεύτερη θέση και κάτω.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της ΑΕΛ βρίσκεται στο +16 από τη δεύτερη θέση ενόψει play offs, ενώ η διαφορά από τη δεύτερη μέχρι και την 6η θέση είναι μόλις εννιά βαθμοί.

Κερδισμένος είναι ο Παναθηναϊκός που με τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την 3η θέση, ενώ το ίδιο μπορεί να θεωρηθεί και ο Άρης που πήρε διαφορά τριών πόντων στη 2η θέση.

Παράλληλα, μάχη θα δοθεί και στις θέσεις του υποβιβασμού, με την ΑΕΛ να παραμένει στην τελευταία με 16 και τον ΟΦΗ να ακολουθεί με 19. Παναιτωλικός και Λαμία βρίσκονται επίσης κοντά και ο κίνδυνος είναι ορατός.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 1-3

Άρης – ΟΦΗ 1-0

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1

Βόλος – ΑΕΚ 1-0

Λαμία – Ατρόμητος 0-0

Πλέι οφ – Πλέι άουτ: Αυτές είναι οι ομάδες – Τι γίνεται με τις ισοβαθμίες

Γκαρσία: «Δύσκολη κατάσταση, δεν είναι μηχανές οι ποδοσφαιριστές»

Exit mobile version