ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

«Χάλκινη» η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Kύπελλο

Σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου πραγματοποίησε η Βασιλεία Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας στο Μαϊάμι . Η ελληνίδα ιστιοπλόος κατετάγη στην τρίτη θέση στα Laser Radial, πριν καν γίνει η κούρσα μεταλλίων! Με μία όγδοη και μία πέμπτη θέση, σιγούρεψε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς στη κούρσα μεταλλίων οι 19 βαθμοί...
«Χάλκινη» η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Kύπελλο

Σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου πραγματοποίησε η Βασιλεία Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας στο Μαϊάμι . Η ελληνίδα ιστιοπλόος κατετάγη στην τρίτη θέση στα Laser Radial, πριν καν γίνει η κούρσα μεταλλίων!

Με μία όγδοη και μία πέμπτη θέση, σιγούρεψε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς στη κούρσα μεταλλίων οι 19 βαθμοί διαφορά που έχει από την τέταρτη, δεν καλύπτονται, ενώ δεν μπορεί να φτάσει και η ίδια στην δεύτερη ή την πρώτη θέση, καθώς είναι 13 πίσω από την δεύτερη, Αμερικανίδα Ράιλι.

Έτσι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της στην τελευταία ιστιοδρομία, η Καραχάλιου θα ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χάλκινη» η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Kύπελλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.