×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Πρεβολαράκη!


Sportime Team

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Πρεβολαράκη!


Μετά από έναν πολύ δύσκολο αγώνα, η Μαρία Πρεβολαράκη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης!

Η πρωταθλήτρια των 53 κιλών αντιμετώπισε στον δεύτερο γύρο την Β. Αργκουέλο από την Βενεζουέλα, η οποία έβαλε δύσκολα στην δική μας πρωταθλήτρια, αλλά στο τέλος είδε την Πρεβολαράκη να την κερδίζει με 3-1! Η Αργκουέλο είναι αυτή που στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, είχα αποκλείσει την Ελληνίδα στα προημιτελικά, στερώντας της την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο!

Οι δύο αθλήτριες είχαν από έναν πόντο στον αγώνα από παρατηρήσεις και ένα λεπτό πριν το φινάλε, η Μαρία πήρε δύο πόντους που ήταν αρκετοί για να την στείλουν στην οκτάδα του παγκοσμίου!

Εκεί, θα αγωνιστεί σε λίγη ώρα (24/10) με αντίπαλο την Γιαπωνέζα Οκούνο, με στόχο τα ημιτελικά όπου θα διεκδικήσει άλλο ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, εφ’ όσον προκριθεί. Αυτή είναι ουσιαστικά και η πιο δύσκολη αντίπαλος στο ταμπλό της για τον δρόμο προς τον τελικό και αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιαπωνέζας, τότε είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες να έρθει το μετάλλιο.Τελευταία Νέα