ΣΠΟΡ

Η Ε.Ο.Ε. επιχορηγεί τις Ομοσπονδίες για πρόσληψη ξένου προπονητή!

Η Ε.Ο.Ε. θα συνδράμεις στις Αθλητικές Ομοσπονδίες δίνονται 50.000 ευρώ ετησίως.
Η Ε.Ο.Ε. επιχορηγεί τις Ομοσπονδίες για πρόσληψη ξένου προπονητή!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε την απόφαση να επιχορηγεί τις Αθλητικές Ομοσπονδίες για να προσλάβουν ξένο ομοσπονδιακό προπονητή.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που συμβαίνει αυτό, η Ε.Ο.Ε. να συνδράμει οικονομικά στις Ομοσπονδίες που θέλουν να συνεργαστούν με ξένους προπονητές.

Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η ΕΟΕ θα συνδράμει μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ ετησίως στις Αθλητικές Ομοσπονδίες. Όποιες δηλαδή, θα συνεργαστούν με ξένο τεχνικό κύρους και αξίας, τον οποίο θα προσλάβουν είτε ως ομοσπονδιακό προπονητή είτε ως τεχνικό σύμβουλο.
Ο στόχος της απόφασης αυτής είναι να δοθεί βοήθεια και στις μικρότερες αθλητικές ομοσπονδίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεργαστούν με ξένους προπονητές που θα έρθουν στη χώρα μας να αναβαθμίσουν το άθλημα και να προσφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους.

Ολυμπιονίκες σε επιτροπές της ΕΟΕ

Στην Ολομέλεια ψηφίστηκαν ομόφωνα και τα μέλη δύο επιτροπών της ΕΟΕ, κατόπιν εισηγήσεων των αντίστοιχων Προέδρων Βασιλικής Μιλλούση και Αλεξάνδρας Πάλλη και τα οποία είναι:

Επιτροπή Iσότητας των Δύο Φύλων
Πρόεδρος: Βασιλική Μιλλούση
Μέλη: Ξένια Αργειτάκη, Αναστασία Δόντη, Ολίβια Δόντη, Χριστίνα Βραχάλη, Αγγελική Δούκα, Κατερίνα Τζήκα. Ιωάννα Μωραΐτη, Ίρις Βλαχούτσικου. Σπυριδούλα Σπανέα, Γιάννης Φουντούλης, Ελευθέριος Πετρούνιας, Χρήστος Μάστορας, Χριστίνα Νικολοπούλου, Άγη Κασούμη

Επιτροπή Αθλητισμός και Περιβάλλον
Πρόεδρος: Αλεξάνδρα Πάλλη
Μέλη: Στέφανος Χανδακάς, Θανάσης Βασιλειάδης, Νίκος Ξυλούρης, Νίκος Ιατρού, Βιργινία Κραβαριώτη, Νίκη Μπακογιάννη, Βάλια Αρανίτου, Μαρία Αλεξίου, Ελευθερία Πατακάκη, Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Λένα Παπαλεξοπούλου, Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γιάννης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ε.Ο.Ε. επιχορηγεί τις Ομοσπονδίες για πρόσληψη ξένου προπονητή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.