×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σακοράφα- Οικονόμου: Δυο πρώην συνοδηποροι «μάχονται» για τα ματια του… ΣΕΓΑΣ


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Σακοράφα- Οικονόμου: Δυο πρώην συνοδηποροι «μάχονται» για τα ματια του… ΣΕΓΑΣ


Μπορεί αυτό που ξεχώρισε στην χθεσινή  Γενική συνέλευση να ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός όπως η άστοχη και ασεβής αναφορά του προέδρου του ΓΣ Αριωνα Μυτιλήνης Μιχάλη Δεμερτζή προς το πρόσωπο του προέδρου του Πανελλήνιου ΓΣ, Αλέξη Αλεξόπουλου, καταλήγοντας τον πως χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες σε αθλητή, όμως, υπήρξαν και παρουσίες στην Γ.Σ. του ΣΕΓΑΣ που κίνησαν για τα καλά τις υποψίες. 

Ο γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ , Βασίλης Σεβαστης συνεχίζει επαναλαμβανόμενα να υποστηρίζει πως θα κατέβει κανονικά στις εκλογές της ομοσπονδίας, θέλοντας προφανέστατα ( και είναι και λογικό), να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν λόγω ηλικίας εκτός ΣΕΓΑΣ.
Όμως , μολονότι συμβαίνει αυτό, ο νυν πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κωστας Παναγοπουλος ο οποίος δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές, ενώ χθες εξέφρασε την πρόθεση του να στηρίξει τον Σεβαστή, θέλοντας για να είναι “σίγουρος”  για τον συνεργάτη του, φρόντισε να κάνει ένα plan B.
Αυτό το πλάνο λοιπόν για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ,  ακούει στο όνομα Σοφία Σακοράφα.  Το υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος ΜεΡΑ25 και πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον ακοντισμό των γυναικών, ήταν παρών στην γενική συνέλευση και μάλιστα κάποια στιγμή πήρε και τον λόγο, δυναμιτίζοντας τις φήμες για το συγκεκριμένο δεύτερο πλάνο που έχουνε στο μυαλό τους οι Σεβαστης και Παναγοπουλος.
Η Σακοράφα μάλιστα ήταν συνοδοιπόρος στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου το 2010  με τον αρχηγό της αντίπαλης παράταξης Βασίλη  Οικονόμου όπου αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για την προεδρία της Ελληνικής ομοσπονδίας στίβου.


Τελευταία Νέα