Θα στηρίξει την Αναγέννηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όχι από τη θέση του προέδρου!

Η αποκάλυψη του Sportime για την επιδότηση της ΕΡΤ στα πρόσωπα που στηρίζουν την αλλαγή στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων. Η ερώτηση ήρθε και στη Βουλή από το ΚΚΕ πριν από λίγη ώρα, επομένως είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.

Ο φερόμενος ως επόμενος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ με δηλώσεις του στο ethnos.gr ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος με την Αναγέννηση. Θα στηρίξει τον συνδυασμό με κάθε τρόπο όπως διαμήνυσε, θα παρέχει τις υπηρεσίες του, όμως δεν θα βάλει το όνομά του στην πρώτη γραμμή.

Σοφή κίνηση η στήριξη «από απόσταση» μετά τις εξελίξεις και όλα όσα ήρθαν στο φως. Δεν μπορεί εν ενεργεία Βουλευτής να εμπλακεί πλήρως με την Αναγέννηση από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόλυτα διαφάνεια σε όσους την υποστηρίζουν.

Ο Βασίλης Οικονόμου δεν έκανε πίσω στις θέσεις του και τα πιστεύω του σε ότι έχει να κάνει με τις επερχόμενος εκλογές, ανάλυσε και στήριξε τους λόγους που τάσσεται υπέρ της «Αναγέννησης» όμως πήρε ορθώς τις αποστάσεις του. Είναι σημαντική είδηση το γεγονός πως δεν θα είναι τελικά υποψήφιος πρόεδρος, αφού όταν ρωτήθηκε είπε πως:

« Ότι θα μπορούσα να προσφέρω από τη θέση του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ μπορώ να το πετύχω και με την συμμετοχή μου», ανέφερε. Μικρό βήμα προς τα πίσω, μεγάλο ως προς το να διαφυλάξει την υστεροφημία του.