ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: The Independent και Daily Mail για την δολοφονία φρίκης

Η αναφορά που κάνει ο ξένος τύπος στην δολοφονία της Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: The Independent και Daily Mail για την δολοφονία φρίκης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αναφορά που κάνει ο ξένος τύπος στην δολοφονία της Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο δολοφόνος. Ο οποίος μετά από οχτώ ώρες κατάθεσης, αποκάλυψε πως αυτός, έβαλε τέλος στην ζωή της συζύγου.

Όπως είχε πει νωρίτερα στους αστυνομικούς ο πιλότος, είχαν πολλές προστριβές, τον τελευταίο καιρό με την Καρολάιν. Έτσι ενώ είχαν μαλώσει και είχε τα νεύρα του, προέβη σε αυτή την ενέργεια, δηλαδή να την δολοφονήσει.

Ακόμη σημείωσε πως δεν είχα κάποιον με τον οποίο συνεργάστηκε, αλλά σκότωσε την γυναίκα του μόνος του.

Ο ξένος τύπος όπως ήταν φυσικό έκανε αναφορά στο όλο γεγονός, ιδιαίτερα αυτός της Μεγάλης Βρετανίας. Η «Daily Mail» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο πιλότος την δολοφόνησε, όταν τον απείλησε πως θα πάρει το παιδί τους και θα τον εγκαταλείψει. Το ομολόγησε ο ίδιος, στην αστυνομία, μετά από ώρες ανάκρισης και ενώ η κατάθεση του για ληστεία, καταρρίφθηκε από τις αρχές».

Με την σειρά της η «The Independent» σημειώνει: «Ο πιλότος ελικοπτέρου, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, νωρίτερα ισχυριζόταν πως επιτέθηκαν στην γυναίκα του διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι. Τελικά μολόγησε πως αυτός σκότωσε, την βρετανίδα, Καρολάιν Κράους, σύμφωνα με την αστυνομία».

Τέλος η »The Sun» τονίζει για το γεγονός: «Σοκαριστικά νέα. Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε, πως αυτός ήταν ο δολοφόνος, της Βρετανής συζύγου του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λίγες ώρες πριν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο

Καμαρά: Αυξάνονται οι μνηστήρες – Τι ισχύει με την εκπροσώπηση του

Survivor: Η έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Μπάρτζη από τους φίλους του (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: The Independent και Daily Mail για την δολοφονία φρίκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.