MEDIA

Πριν ξεκινήσει το Big Brother και το Bachelor διαβάστε για τον Νικόλα

Μπορεί να μην έχει πάει σε κάποιο ριάλιτι (Big Brother, Bachelor, Survivor κλπ), όμως έκανε όλη την Κρήτη και το Ρέθυμνο πιο συγκεκριμένα περήφανο ο Νικόλας Θεοδώρου.
Πριν ξεκινήσει το Big Brother και το Bachelor διαβάστε για τον Νικόλα

Νικόλας Θεοδώρου. Όχι δεν είναι ο νέος παίκτης του Big Brother.  Αυτό είναι το όνομα του 21χρονου Ρεθυμνιώτη που εξασφάλισε την 3η και τελευταία νόρμα Grandmaster και ταυτόχρονα τον τίτλο του Grandmaster, τον ανώτερο που μπορεί να λάβει κάποιος σκακιστής.

Ο Νικόλας Θεοδώρου κέρδισε την τελευταία του νόρμα στο τουρνουά του Charlotte στην Αμερική, το οποίο κέρδισε, με συνολικό σκορ 6.5/9.

Σπουδάζει στις ΗΠΑ στο πανεπιστήμιο του Saint Louis (που υπάρχουν πολλές υποτροφίες για σκακιστές) φυσική, έχει πολλές διακρίσεις παγκόσμια και πανελλήνια, με νίκες εναντίον πολλών κορυφαίων ιδιαίτερα σε αγώνες μικρότερης διάρκειας (blitz και bullet).

Ο Νικόλας είναι ο νέος που θα έπρεπε να βρίσκεται στην τηλεόραση για να δέχεται τα συγχαρητήρια και όχι για να ξεπουλήσει τον εαυτό για μερικούς followers στο Instagram όπως κάποιοι άλλοι συνομήλικοι του  με τη συμμετοχή τους στα ριάλιτι, τύπου Big Brother και Bachelor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίκης Θεοδωράκης: Γιατί για πολλούς ήταν «ο ψηλός»;

Μίκης Θεοδωράκης- Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του Δημήτρη Κουτσούμπα: «Στο φέρετρό σου υψώνει τη γροθιά της «κι αντριεύει και θεριεύει» η Ελλάδα» (Vid)

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το συγκεντρωμένο πλήθος στη Μητρόπολη Αθηνών! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πριν ξεκινήσει το Big Brother και το Bachelor διαβάστε για τον Νικόλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα