ENGINE POWER

Ο Ryan Blaney στέφθηκε πρωταθλητής NASCAR 2023

Ο Ryan Blaney στέφθηκε κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή NASCAR, ο Ross Chastain κερδίζει τον τελικό στο Phoenix

Ryan-Blaney-NASCAR-champion-protathlitis-2023-cup-series-champ-munstang-ford-car-
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ο Ryan Blaney κέρδισε χθες το πρωτάθλημα NASCAR Cup Series, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερος από τον Ross Chastain στο φινάλε της σεζόν στο Phoenix Raceway. Ο Blaney κέρδισε το μεγαλύτερο έπαθλο της σειράς, διεκδικώντας τον πρώτο του τίτλο στο Κύπελλο «κερδίζοντας τους άλλους τρεις διεκδικητές του πρωταθλήματος». Ο Blaney «ξεπέρασε» ένα ζευγάρι οδηγών Hendrick Motorsports στον Kyle Larson, ο οποίος τερμάτισε τρίτος, και τον William Byron δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του Κυπέλλου   από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Roger Penske Ο ανταγωνιστής του τελευταίου πρωταθλήματος ήταν «εκτός του αγώνα πριν από τα μισά του δρόμου», καθώς ο Christopher Bell υπέστη προβλήματα με τα φρένα κατά τη διάρκεια της φάσης 2 και «χτύπησε στον τοίχο, βγάζοντάς τον έξω από τον αγώνα». Χθες ήταν η πρώτη φορά από τότε που η NASCAR ξεκίνησε αυτή τη μορφή πλέι οφ το 2014 που ο νικητής του αγώνα “δεν ήταν ένας από τους διεκδικητές του Πρωταθλήματος 4”

Πρωταθλητης NASCAR Cup Series 2023 o Ryan Blaney

NASCAR: Ο τίτλος ήταν ο τέταρτος στο Cup Series για την Penske. Ο Κέβιν Χάρβικ τερμάτισε έβδομος στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο Κύπελλο

Ο νεαρός Ryan Blaney, 29 ετών, κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο στο NASCAR κατά τη διάρκεια του Τελικού, στο οβάλ Phoenix. Ο Ross Chastain κέρδισε τη διοργάνωση.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Exit mobile version