ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Δάφνη: Δύο μαχαιριές με μαχαίρι 28 εκατοστών

Οι πρώτες αποκαλύψεις από την έκθεση που συνέταξε η ιατροδικαστής, φανερώνουν τον τρόπο που έγινε η δολοφονία και είναι σοκαριστικές
Έγκλημα στη Δάφνη: Δύο μαχαιριές με μαχαίρι 28 εκατοστών

0 39χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Δάφνη οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (1/8) στον εισαγγελέα και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στον ανακριτή. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία – οπλοχρησία.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει και για τις ποινικές διώξεις που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

Εκείνο που σοκάρει όμως είναι οι πρώτες αποκαλύψεις από την έκθεση που συνέταξε η ιατροδικαστής και φανερώνουν τον τρόπο που έγινε το έγκλημα.

Συγκεκριμένα , ο θάνατος προήλθε από δύο βαθιά τραύματα στην τραχηλικη χώρα. Το θύμα δεν είχε αμυντικά τραύματα, δεν αντέδρασε καθόλου και για αυτό δεν αποκλείεται να την σκότωσε ενώ κοιμόταν ή ξεκουραζόταν.

Οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν ότι ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός καθώς δολοφονήθηκε με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών. Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστή, η 31χρονη δεν είχε παλιά τραύματα κακοποίησης, μώλωπες ή εκχυμώσεις.

Πρόκειται για την 6η γυναικτοκτονία που καταγράφεται μέσα στο 2021 στην Ελλάδα ενώ είναι η δεύτερη μέσα σε μόλις ένα μήνα. Ο δολοφόνος αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε στις αρχές και υποστήριξε πως σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τη ζήλευε.

Οι καταθέσεις των ενοίκων στην πολυκατοικία επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, “καίνε” τον 40χρονο συζυγοκτόνο Αλβανό. Μάλιστα όλοι τον κατηγορούν για ενδοοικογενειακή βία και κακοποιητική συμπεριφορά προς το πρόσωπο της άτυχης 31χρονης Άννας (Ανίσα το βαπτιστικό της όνομα).

Διαβάστε επίσης: Παπάγος: Να γίνει άμεσα το γήπεδο – Ας το πάρει πάνω του ο Αποστολόπουλος!

Transfer Gossip – Ολυμπιακός: Δυνατό μπάσιμο από Γερμανία για τον Καμαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Δάφνη: Δύο μαχαιριές με μαχαίρι 28 εκατοστών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.