ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Η Ελλάδα στα… μπλε στις περιφέρειες (pic)

Σάρωσε η Νέα Δημοκρατία στις περιφέρειες
Εκλογές 2019: Η Ελλάδα στα… μπλε στις περιφέρειες (pic)

Εκλογές 2019: Μία πρώτη εικόνα μπορούμε να έχουμε για το πώς έχουν κυλήσει τα πράγματα στις περιφέρειες και ενώ ακόμη η καταμέτρηση συνεχίζεται…

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Singular Logic και βάσει όσων βγαίνουν και από το υπουργείο Εσωτερικών, σε έξι από τις επτά περιφέρειες οι εκτιμήσεις της δεν πρόκειται να διαψευστούν. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά.

Εκλογές 2019 – Τα δεδομένα στις περιφέρειες

Στην Αττική η διαφορά είναι μεγάλη. Ο Γιώργος Πατούλης εκτιμάται θα πάρει κάπου στο 66% κερδίζοντας τη Ρένα Δούρου.

Στη Δυτική Ελλάδα ο Νεκτάριος Φαρμάκης εκτιμάται πως θα πάρει το 56,4%, ενώ στην Πελοπόννησο ο Παναγιώτης Νίκας το 52,7%.

Στη Στερεά Ελλάδα ο Φάνης Σπανός αναμένεται να πάρει το 51,4%. Μπορεί η διαφορά να είναι θεωρητικά μικρή, όμως, η Singular Logic θεωρεί πως δεν θα έχουμε ντέρμπι στο φινάλε.

Στα Ιόνια Νησιά η Ρόδη Τσαγκαροπούλου Κράτσα αναμένεται να πάρει κάπου στο 59,1%. Στο Βόρειο Αιγαίο ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης προβλέπεται να βρεθεί στο 55,1%.

Ο Χρήστος Μέτιος είναι εκείνος που προηγείται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας με 51,1%. Σε αυτή της Πελοποννήσου έχει πάρει κεφάλι ο Πααγιώτης Νίκας με 52,7%. Τέλος, σε αυτή του Βορείου Αιγαίου εκείνος που φαίνεται να επικρατεί είναι ο Κώστας Μουτζούρης με 55,1%.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Η Ελλάδα στα… μπλε στις περιφέρειες (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.