Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή η εκπομπή ενέπνευσε την Εφη Κακαράντζουλα για το βιτριόλι

Από μια εκπομπή πήρε την ιδέα για την επίθεση με βιτριόλι, η Έφη Κακαράντζουλα.

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα,  με την ένταση να ανεβαίνει ανάμεσα στην δράστρια και το θύμα.

Κατά την απολογία της η Έφη Κακαράντζουλα αποκάλυψε όλο το σχέδιο της για να βλάψει την υγεία της Ιωάννας τονίζοντας πως την ενέπνευσε μια εκπομπή στην τηλεόραση για το βιτριόλι.

«Από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών, μου καρφώθηκε η ιδέα. Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα, δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να τo καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος, ουδέποτε τo σκέφτηκα. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή», όπως χαρακτηριστικά απάντησε ενώπιον του δικαστηρίου.

Τα πρώτα σενάρια γύρω από το ποια ήταν η εκπομπή αυτή, έχουν γίνει ήδη και αναφέρουν πως πρόκειται για μια διάσημη εκπομπή από τις ΗΠΑ, που σαρώνει την τηλεθέαση και ονομάζεται Deadly Women.

Η εν λόγω εκπομπή αφορά τα εγκλήματα που πρωταγωνιστούν γυναίκες και τους λόγους που ωθήθηκαν σε αυτά, κάτι που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Έφη Κακαράντζουλα που πήρε την ιδέα με το βιτριόλι προκειμένου να κάνει ανεπανόρθωτο κακό στο θύμα της.