ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η οικογένεια της Ιωάννας «Σκύλα, απόβρασμα, μας διέλυσες»!

Χαμός στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, με την οικογένεια του θύματος να επιτίθεται φραστικά στη δράστιδα.
Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η οικογένεια της Ιωάννας «Σκύλα, απόβρασμα, μας διέλυσες»!

Επίθεση με βιτριόλι: Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο για την υπόθεση με το βιτριόλι, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης που έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, την ώρα που μιλούσε το θύμα, η δράστιδα ψέλλισε κάτι, με αποτέλεσμα η μητέρα και ο αδερφός του θύματος να ξεσπάσουν.

Ακόμα δεν έχει γίνει μαθευτεί τι ακριβώς είπε, ωστόσο έφτανε για να εξοργιστεί η οικογένεια και να υπάρξει έντονη αντίδραση, με τον αδερφό της Ιωάννας να αποχωρεί από την αίθουσα.

Η κατάθεση του θύματος ήταν πραγματικά συγκλονιστική, κατά τη διάρκεια της οποία περιέγραψε κάθε στιγμή της επίθεσης και το πως ένιωθε μετά από αυτό.

Μάλιστα ο Απόστολος Λύτρας ρώτησε την Ιωάννα, αν η κατηγορούμενη της είπε κάτι, με την ίδια να απαντάει αρνητικά, λέγοντας ότι απλά την κοίταξε όπως εκείνη την ημέρα.

Εκεί ήταν η στιγμή που σχολίασε η δράστης και η μητέρα της Ιωάννας άρχισε να φωνάζει «Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η οικογένεια της Ιωάννας «Σκύλα, απόβρασμα, μας διέλυσες»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.