ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Ένταση στα σύνορα – Μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν από το φράχτη

Μεγάλη ένταση υπήρξε και πάλι στον Έβρο τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν περίπου 300 μετανάστες πραγματοποίησαν έφοδο στο φράχτη και προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες στις Καστανιές του Έβρου τα ξημερώματα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα μετανάστες πραγματοποίησαν επανειλημμένες προσπάθειες για να περάσουν σε ελληνικό έδαφος. Μάλιστα για ακόμα μία φορά είχαν...
Έβρος: Ένταση στα σύνορα – Μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν από το φράχτη

Μεγάλη ένταση υπήρξε και πάλι στον Έβρο τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν περίπου 300 μετανάστες πραγματοποίησαν έφοδο στο φράχτη και προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις Καστανιές του Έβρου τα ξημερώματα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα μετανάστες πραγματοποίησαν επανειλημμένες προσπάθειες για να περάσουν σε ελληνικό έδαφος. Μάλιστα για ακόμα μία φορά είχαν την υποστήριξη των Τουρκικών αρχών, καθώς έγινε ρίψη δακρυγόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Λουκέτο στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ!

Η εισβολή των μεταναστών πάντως αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις ελληνικές δυνάμεις που βρίσκονται στα σύνορα, ενώ στην επιχείρηση απώθησης συμμετείχαν και στελέχη του FRONTEX.

Σημειώνεται πως η απόπειρα των μεταναστών να περάσουν τα σύνορα της Τουρκίας και να μπουν στην Ελλάδα ήρθε λίγες ώρες μετά την αδυναμία συμφωνίας για το προσφυγικό στην τηλεδιάσκεψη Ερντογάν με τους ηγέτες Γερμανίας, Βρετανίας και Γαλλίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Ένταση στα σύνορα – Μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν από το φράχτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.