ΚΟΙΝΩΝΙΑ

IKEA, Jumbo, Κωτσόβολος: Πότε ανοίγουν!

IKEA: Σιγά-σιγά στην κανονικότητα επιστρέφει η Ελλάδα, με τους πολίτες να βγαίνουν από την καραντίνα και τα καταστήματα να αρχίζουν να ανοίγουν σταδιακά. Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου λοιπόν, άρχισε η σταδιακή άρση των μέτρων με αποτέλεσμα την επαναλειτουργία μιας σειράς καταστημάτων όπως τα κομμωτήρια και άλλα. Σε δεύτερη φάση αναμένεται να λειτουργήσουν και τα...
IKEA, Jumbo, Κωτσόβολος: Πότε ανοίγουν!

IKEA: Σιγά-σιγά στην κανονικότητα επιστρέφει η Ελλάδα, με τους πολίτες να βγαίνουν από την καραντίνα και τα καταστήματα να αρχίζουν να ανοίγουν σταδιακά.

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου λοιπόν, άρχισε η σταδιακή άρση των μέτρων με αποτέλεσμα την επαναλειτουργία μιας σειράς καταστημάτων όπως τα κομμωτήρια και άλλα.

Σε δεύτερη φάση αναμένεται να λειτουργήσουν και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα, ανάμεσα σε αυτό και το ΙΚΕΑ.

Όπως έκανε γνωστό το πολυκατάστημα, θα επιστρέψει κανονικά στις 11 Μαΐου, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: IKEA: Ο ένας πάνω στον άλλον και…κράξιμο!

«Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, σε όλους τους τομείς και να σας υποδεχτούμε ξανά στα καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών μας από Δευτέρα 11 Μαΐου. #menoumeasfaleis» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο Facebook.

Όσον αφορά τα καταστήματα Κωτσόβολος αυτά άνοιξαν τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ανακοίνωσαν ότι: «Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 04/05! Στα καταστήματά μας έχουν ληφθεί κατ’ ελάχιστον όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές για την ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτησή σας».

Τα Jumbo τώρα και αυτά αναμένεται να τα δούμε να ανοίγουν τις πόρτες τους στις 11 Μαΐου, στη δεύτερη φάση της άρσης των μέτρων περιορισμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «IKEA, Jumbo, Κωτσόβολος: Πότε ανοίγουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.