ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονόμου: Το παίζει θιγμένος από ερώτηση λίγες ώρες μετά το «πάμε πάλι» μπροστά στις κάμερες

Λίγες ώρες μετά το «γύρισμα» για να φαίνεται λυπημένος ο Γιάννης Οικονόμου έγινε και πάλι θέμα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ερωτήσεις για την τραγωδία.
Οικονόμου: Το παίζει θιγμένος από ερώτηση λίγες ώρες μετά το «πάμε πάλι» μπροστά στις κάμερες

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος φαίνεται πως δεν είναι πλέον σε θέση ούτε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Την ημέρα της τραγωδίας ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό προκάλεσε την οργή του κόσμου όταν ζήτησε να ξαναγίνει το γύρισμα των δηλώσεών του ώστε να φαίνεται πιο λυπημένος. Το στιγμιότυπο σχολιάστηκε με αρνητικό τρόπο καθώς έδειξε ότι η επικοινωνιακή πολιτική είναι παραμένει πάνω από όλα για τους κυβερνώντες ακόμη και σε αυτές τις ώρες.

Βέβαια με τις κινήσεις του αυτές ο κ. Οικονόμου μάλλον πετυχαίνει το αντίθετο…

Ένα νέο στιγμιότυπο τώρα προκαλεί ξανά αντιδράσεις καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δε δείχνει διατεθειμένος να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα των δημοσιογράφων και παριστάνει τον «θιγμένο» καθώς μάλλον δε μπορεί να απαντήσει σε αυτά χωρίς να δεχτεί πυρά.

Συγκεκριμένα ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Οικονόμου πως ορίζει η Κυβέρνηση το «τριήμερο πένθος» όταν έχουμε επεισόδια με αστυνομικούς στις διαδηλώσεις και ενώ στη Βουλή κατατίθεται πολυνομοσχέδιο 350 σελίδων από τον κ. Σκρέκα παρά το εθνικό πένθος.

Η απάντηση του ίδιου ήταν κωμικοτραγική: «Πενθώντας τους ανθρώπους που χάθηκαν με ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση», δήλωσε ο ίδιος. Ο κ. Οικονόμου ήταν εμφανώς ενοχλημένος από το ερώτημα που του τέθηκε και φάνηκε θιγμένος. Η ευγένεια όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω έκανε περίπατο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μαζεύει τα πράγματά του και να φεύγει αμέσως μετά.

Δείτε το νέο αμφιλεγόμενο στιγμιότυπο του Οικονόμου:

Τραγωδία στα Τέμπη: Πάντα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκει τρόπο να τρυπάει τον πάτο του βαρελιού

Τρεντάρει στο Twitter το #Τέμπη_έγκλημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικονόμου: Το παίζει θιγμένος από ερώτηση λίγες ώρες μετά το «πάμε πάλι» μπροστά στις κάμερες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.