ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εστίαση: «Πονοκέφαλος» και αντιδράσεις για το μίνι «Lockdown»

Έντονο «πονοκέφαλο» και μεγάλες αντιδράσεις φέρνει το μινι lockdown, όπως το χαρακτηρίζουν οι επιχειρηματίες, στην εστίαση.
Κορονοϊός – Εστίαση: «Πονοκέφαλος» και αντιδράσεις για το μίνι «Lockdown»

Κορονοϊός – Εστίαση: Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες στην εστίαση για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από 13 Σεπτεμβρίου, κάνοντας λόγο για μίνι lockdown.

Κορονοϊός – Εστίαση: Όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας τις προηγούμενες ημέρες, εντός των καταστημάτων θα είναι μόνο εμβολιασμένοι και θα απαγορεύεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους.

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Νέα Ιωνία ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να ρίχνει «πόρτα» σε κανέναν πελάτη, ενώ οι αντιδράσεις για το εν λόγω θέμα γίνονται όλο και πιο έντονες.

Ο Πρόεδρος Εστιατόρων Αττικής, Γιάννης Δαβερώνης, μιλώντας στο MEGA σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι εμβολιασμοί στην εστίαση και τον τουρισμό πάνε πολύ καλά. Θα υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν θα θέλουν να εμβολιαστούν, εμείς νομικά δεν μπορούμε να πιέσουμε, είναι θέμα της πολιτείας. Μετά τις 13 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν στους εσωτερικούς χώρους πελάτες που θα είναι μόνο εμβολιασμένοι και αυτό προκαλεί προβληματισμούς στην εστίαση».

«Η εστίαση και ο τουρισμός πλήττονται ευθέως και αφορούν το βασικό έσοδο για τη χώρα μας. Βεβαίως και δεν αντέχει η χώρα άλλο πλήγμα στην οικονομία», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης.

Οι επιχειρηματίες του κλάδου θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει μεγάλη «ζημιά», καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των εμβολιασμένων είναι άνω των 70, κάτι που σημαίνει πως δεν ανήκουν στο πελατολόγιό τους, όπως συμβαίνει δηλαδή με τις μικρότερες ηλικίες.

Την ίδια ώρα, οι ένστολοι δεν ενδίδουν στον… εκβιασμό της Κυβέρνησης με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που είναι προ των πυλών και θα έρθουν μεγάλες αντιδράσεις, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους υγειονομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μύκονος: Πετρέλαιο τρέχουν οι βρύσες αντί για νερό

Μύκονος: Οι κάτοικοι δεν έχουν νερό να μαγειρέψουν και οι πισίνες είναι γεμάτες! (vid)

Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Στρατός, Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. οι επόμενοι κλάδοι που «χτυπά» η Κυβέρνηση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εστίαση: «Πονοκέφαλος» και αντιδράσεις για το μίνι «Lockdown»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.