ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: Κρίσιμες ώρες για τον ράπερ που εξαφανίστηκε!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον Lamanif. Η εξαφάνιση έχει προκαλέσει συναγερμό στη Θεσσαλονίκη ειδικά μετά το video που ο ράπερ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει
Lamanif: Κρίσιμες ώρες για τον ράπερ που εξαφανίστηκε!

Ακόμη δεν έχει βρεθεί o ράπερ Lamanif που εξαφανίστηκε και για αυτόν σήμανε Silver Alert. Κραυγή αγωνίας από την οικογένεια του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον Lamanif. Η εξαφάνιση έχει προκαλέσει συναγερμό στη Θεσσαλονίκη ειδικά μετά το video που ο ράπερ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Τα ίχνη του 24χρονου ράπερ,  αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Ο νεαρός Lamanif είχε αναρτήσει video σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την βούλησή του να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο  video δεχόταν εκβιασμό με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο κ. Χρήστος Ράμος, Πρόεδρος εθελοντικής ομάδας Ο.Φ.Κ.Α.Θ. μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πορεία των ερευνών.

Στην ευρύτερη περιοχής της Περαίας έχουν εξαπαλωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού μουσικού μετά το Silver Alert για τον Έλληνα ράπερ. «Από το πρωί που καλεστήκαμε από την Ασφάλεια Θερμαϊκού και την Γραμμή Ζωής, είμαστε 10 άτομα, συν το drone με θερμική κάμερα και τα σκυλιά μας. Ακόμα δεν έχουμε κάποια ένδειξη, αλλά έχουμε αρκετές πληροφορίες που τις διασταυρώνουμε.», ανέφερε.

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παλικάρι είναι καλά. Μιλήσαμε με την γιαγιά του παιδιού, πιστεύω ότι θα περάσει στα αφτιά του, η γιαγιά του είναι πολύ στεναχωρημένη», πρόσθεσε.

Στο LIVE NEWS μίλησε και ο πατέρας του νεαρού Θεοδάνης Μανιφάβας. «Από τη Δευτέρα το απόγευμα που μίλησα μαζί του στις 16:30, δεν έχω νέα του. Ήταν χαρούμενος για το νέο του τραγούδι. Ήταν αισιόδοξος. Είναι ευαίσθητος, καλή καρδιά… Κάνω έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να το πει».

Ο νεαρός έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής τα προηγούμενα χρόνια αφού έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τις μικρές ομάδες του συλλόγου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: Κρίσιμες ώρες για τον ράπερ που εξαφανίστηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.