ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία σοκ: «Ένα κορίτσι βούτηξε από τον γκρεμό για να μη καεί» (vid)

Συγκλονίζει η μαρτυρία για τον θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού στην Ραφήνα από την φωτιά
Μαρτυρία σοκ: «Ένα κορίτσι βούτηξε από τον γκρεμό για να μη καεί» (vid)

Συγκλονιστικές ιστορίες βγαίνουν από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ραφήνα όπου 50 τουλάχιστον άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Ανάμεσά τους και ένα κορίτσι 13 ετών, που σύμφωνα με μια γυναίκα που είδε το περιστατικό, έκανε βουτιά στο κενό από γκρεμό, προκειμένου να μην καεί ζωντανή.

«Η φωτιά ξεκίνησε πάνω από εμάς, υπήρχε μόνο ένα ελικόπτερο, μετά ήρθε άλλο ένα, αλλά η φωτιά έφτασε εδώ πολύ γρήγορα. Στο οικόπεδο δεν ξέρω τι έγινε. Είδα μία κοπελίτσα 13 ετών που πήδηξε από το γκρεμό.

Καιγόταν, στην απελπισία της πήδηξε. Προφανώς δεν μπορούσε να δει λόγω του καπνού. Το φόρεμά της είχε πιάσει ήδη φωτιά», είπε η Μαρία Πάτσιου, κάτοικος της περιοχής που είδε με τα μάτια της την κοπέλα να πηδάει από τον γκρεμό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

https://www.youtube.com/watch?v=hEmUd4J4llg

Πηγή: iefimerida

LIVE – Εθνική τραγωδία με 76 νεκρούς, φόβοι για πολλούς περισσότερους (upd)

Τραγωδία χωρίς τέλος – Οκτώ νεκροί και πάνω από 50 τραυματίες

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτυρία σοκ: «Ένα κορίτσι βούτηξε από τον γκρεμό για να μη καεί» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.