ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτύριο χωρίς… Ανάσταση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Συνεχίζουν να ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά» οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους. Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κούκλατζη και τον Άγγελο Μητρετώδη, οι οποίοι συνεχίζουν βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα, μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν σήμερα την ευκαιρία...
Μαρτύριο χωρίς… Ανάσταση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Συνεχίζουν να ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά» οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους.

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κούκλατζη και τον Άγγελο Μητρετώδη, οι οποίοι συνεχίζουν βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα, μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν σήμερα την ευκαιρία να δουν από κοντά τους γονείς τους, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής, ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που τους επετράπη να δουν τους γονείς τους, χωρίς το ειδικό διαχωριστικό τζάμι, ενώ συνομίλησαν μαζί τους για περίπου μια ώρα.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα ενόψει των εορτών του Πάσχα, απευθυνόμενος στους δύο σε πρώτο πρόσωπο: «Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας». Με τις οικογένειες των κρατουμένων επικοινώνησαν τόσο, ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο ΑΝΥΘΑ Φώτης Κουβέλης, προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές τους στους δύο στρατιωτικούς.

Να σημειωθεί ότι οι δύο Έλληνες κρατούνται εδώ και 37 μέρες στις φυλακες, παρά τις προσπάθειες μεσολάβησης των κ. Γιούνκερ και Τουσκ, που κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Ευρωτουρκικής Συνόδου Κορυφής στην Βάρνα, είχαν ζητήσει από τον Ταγίπ Ερντογάν, να τους απελευθερώσει μέχρι το Ορθόδοξο Πάσχα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτύριο χωρίς… Ανάσταση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.