ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Μυστήριο – Νέα επίθεση του 17χρονου στην 44χρονη μητέρα του επειδή δεν θέλει το νέο φίλο της;

Η Μύκονος συνεχίζει να είναι σοκαρισμένη από την οργισμένη επίθεση του 17χρονου στη 44χρονη μητέρα του!
Μύκονος: Μυστήριο – Νέα επίθεση του 17χρονου στην 44χρονη μητέρα του επειδή δεν θέλει το νέο φίλο της;

Η Μύκονος τις τελευταίες μέρες ζει περίεργες καταστάσεις, μετά τον ξυλοδαρμό μίας 44χρονης μητέρας από τον 17χρονο γιο της.

Συγκεκριμένα, ορισμένες πληροφορίες ήθελαν τη μητέρα να έχει συνευρεθεί ερωτικά με ένα άτομο που ο γιος της δεν ενέκρινε, κάτι που ωστόσο διαψεύστηκε από την πλευρά της ίδιας και του πατέρα.

Πλέον όμως έρχονται και άλλα στο φως της δημοσιότητας, αφού όπως γίνεται γνωστό από το Mega και την πρωινή του εκπομπή.

Σύμφωνα με κοντινό πρόσωπο της μητέρας, κάποιος βανδάλισε και το αυτοκίνητό της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είναι ο ίδιος ο 17χρονος ή κάποιος φίλος του.

Μάλιστα η μητέρα προβληματίστηκε πάρα πολύ για το αν πρέπει να κάνει καταγγελία στην αστυνομία και να φέρει το γιο της σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος της, η μητέρα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του, αφού εκείνος της έσπασε τη μύτη με τις γροθιές του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μύκονος ακόμα δεν έχει ηρεμήσει από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, που θα κάνει και καιρό να ξεχαστεί.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Μυστήριο – Νέα επίθεση του 17χρονου στην 44χρονη μητέρα του επειδή δεν θέλει το νέο φίλο της;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.